باذنجان بالارز واللحم المفروم
المكونات
- 3 قطعة باذنجان رومى
- 1 كوب ارز نصف طهى
- 250 جرام لحم مفروم
- 1 حبة بصلة حمراء
- 2 حبة طماطم
- 1 حزمة كزبرة
- 2 حبة فلفل رومى
- 3 فص ثوم
- 2 قطعة طماطم
- 3 قلب باذنجان رومى
- 100 جرام فاصوليا حمراء
- 1 قطعة بروكلى
طريقة التحضير
- نخرج قلب البذنجان الرومى ونضع الارز مع اللحم المفروم بالبصل وتكرر العملية ومن اعلى الكزبرة المفرومة وعلى الوجه الطماطم ويدخل الفرن حتى النضج نقطع القلب ويوضع البصل على النار ومعه الباذنجان والفلفل الرومى والبروكلى والفاصوليا الحمراء على نفس الترتيب والثوم ويهرس ويقلب مع الكزبرة ويقدم