فطيرة كبدة
المكونات
- نصف كيلو كبدة مفرومة
- 1 عدد بيض ( للعجين )
- 100 جرام لبن
- 100 جرام دقيق
- 2 ملعقة بصل مفروم
- 1 ثمرة جزر مبشور
- 2 عدد بطاطس مبشوره
- 2 عدد بيض
طريقة التحضير
- يوضع البيضة علي البصل المبشور والجزر المبشور و تشكل اقراص بنكيك وتقلي
- وضع 2 بيضة علي الكبدة المفرومة وكمية اللبن و كمية قليلة من الدقيق حتي تتماسك قليلا
- وضع الجزر للتشويح علي النار
- عمل أقراص الكبد دوائر حسب الرغبة
- ترص اقراص البنكيك البطاطس وأقراص الكبد